Laden...

Bouw- en renovatieprojecten

Bouw en renovatie

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud heeft een unieke expertise in het opwaarderen, renoveren of verbouwen van woningen, bedrijfsgebouwen, monumenten en ander vastgoed. Met een moderniseringsslag maken we utilitaire panden, woningen of wooncomplexen weer jarenlang aantrekkelijk voor de markt. En we verhogen de exploitatiewaarde door deze duurzaam en comfortabel te maken. In de woningsector dragen we met onze renovatieprojecten bij aan betere stadswijken. 

Eén projectorganisatie en eigen BIM-afdeling

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is in staat alle technische diensten te integreren waardoor er nog maar één projectorganisatie nodig is. Een uniek aspect aan samenwerken met Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is dat wij, als relatief kleine speler, een eigen BIM-afdeling hebben. Met dit 3D-samenwerkingsmodel integreren we alle informatie voor alle relevante disciplines. 

Vergunningen

Door toegenomen regelgeving is een bouwproces tegenwoordig erg complex.  Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud verzorgt alle bouwtechnische vraagstukken, bouwkundige tekening, benodigde rapportages, vooroverleg(gen) met gemeente(s), bouwbesluittoetsen en digitale aanvraag omgevingsvergunning(en).

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!