Laden...

Contractvormen

Binnen de beheer, onderhoud en serviceorganisatie biedt van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud verschillende producten, variërend in niveau van (specialistische) expertise en van bedrijfsvoering waar de dienstverlening plaatsvindt. De afdeling Beheer en Onderhoud kan met u samenwerken op verschillende niveaus van bedrijfsvoering, van operationeel, tactisch tot strategisch.

  • Service (storingsonderhoud)
  • Preventief en correctief onderhoud
  • Beheer

Binnen het vastgoedonderhoud speelt de verduurzaming een belangrijke rol. De energetische verbetering van bestaande gebouwen vraagt specifieke expertise. Ook hier kan van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud  u adviseren en ondersteunen.

Bent u gebouweigenaar en wilt u uw pand een waardeverhogende invulling geven? Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud  is de schakel tussen gebruikers en opdrachtgevers. Wij geven zowel advies aan de tekentafel, bij conceptontwikkeling op maat als bij de exploitatie van uw gebouw.

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!