Laden...

Planmatig onderhoud (MJOP)

Planmatig onderhoud (MJOP)

Inzicht in onderhoud en kosten

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud ondersteunt u graag bij het planmatig onderhoud. Wij geven u graag inzicht in het onderhoud op de korte en op de lange termijn. Dit kunnen wij door een Meerjarig onderhoudsplan (MJOP) op te stellen. Een goede basis om kosten beter beheersbaar te maken, want met een MJOP stemmen we het onderhoudsbeleid af op de toekomst. Zo kunnen we de onderhoudskosten voor de komende jaren realistisch budgetteren en komt u niet voor verrassingen te staan. Bovendien houdt u zo uw gebouw in goede staat. Met planmatig onderhoud van uw gebouwen en installaties zorgt u ervoor dat deze goed functioneren en veilig blijven voor de gebruikers. Zo voorkomt u haperingen en oponthoud in de bedrijfsprocessen. Een gedetailleerde onderhoudsplanning, voor de korte en de lange termijn, voorkomt eveneens financiële verrassingen. Een MJOP geeft duidelijk inzicht in wat er wanneer moet gebeuren en met welke kosten u rekening moet houden.

 Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud ondersteunt u met kennis bij het planmatig onderhoud. Middels een conditiemeting stellen wij de staat van uw gebouwen vast. Op basis daarvan stellen we een MJOP voor uw organisatie op. Hiermee gaan we vervolgens met u in gesprek om het onderhoud voor de komende jaren te bespreken. Onze contractmanagers brengen dan een passend advies uit.

Advies en maatwerk

Een MJOP is doorgaans gebaseerd op gemiddelde termijnen en frequenties van onderhoud en vervanging. Maar het gebruik en de omgevingsfactoren zijn van grote invloed op de prestatie van de installaties. Onderhoud en vervanging kunnen bijvoorbeeld ook plaatsvinden op basis van prestaties en storingen. Onze contractmanagers zullen dan gericht adviseren over het planmatig onderhoud. Het doel is om planmatig onderhoud op maat te bieden, afgestemd op uw wensen en op uw specifieke situatie.

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!