Laden...

Contractmanagement

Contractmanagement

Contractmanagement is een proces waarbij, op basis van verkregen input, getekende contracten en wijzigingen hierop, eenduidig worden vastgelegd, beheerd en bewaakt, teneinde volledige benutting van contracten te faciliteren en managementrapportages te genereren.

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is gespecialiseerd in het maken van onderhoudscontracten. Wij ondersteunen organisaties om het contractmanagement op orde te krijgen.  Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud zorgt ervoor dat uw organisatie zicht heeft op alle verplichtingen die u of uw medewerkers zijn aangegaan?

Als uw vastgoedbeheerder wil Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud u behulpzaam zijn bij uw contractmanagement. Onze specialisten maken graag voor u een analyse van uw contractenportfolio en zijn u dan ook behulpzaam bij het opstellen van een contractenregister. Daarbij kijken we meteen naar inhoud en voorwaarden, maar ook naar de looptijd van de overeenkomsten, of deze nog in overeenstemming zijn met wet en regelgeving en of er andere acties genomen kunnen of dienen te worden. Vaak met financieel of kwalitatief voordeel voor u.

Het resultaat is een heldere rapportage over uw contracten en een overzichtelijk contractenregister, dat toegankelijk is voor de betrokkenen die de inhoud van de contracten dienen te kennen.

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!