Laden...

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud

van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud kan het preventief onderhoud uitvoeren zoals u het wenst. Dat betekent dat we in kaart brengen wat voor uw gebouwen maar ook voor u het juiste moment en de juiste frequentie is voor het onderhoud.

Bij het preventief onderhoud nemen we ook de wettelijke keuringen, controle en conditiemetingen volgens NEN-normeringen mee. Als deskundige in de bouwsector zijn we goed op de hoogte van de relevante wettelijke onderhoudsverplichtingen. U kunt er dus van op aan dat u altijd bij bent met het verplichte onderhoud.

En via het klantportaal van  van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud kunt u snel bij de documentatie om aan te tonen dat uw onderhoud op orde is.

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!