Laden...

Welkom

Bij van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud

Meer over van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud

Technisch vastgoedbeheer

Met technisch vastgoedbeheer houdt u uw vastgoed voortdurend in topvorm. Zo draagt het vastgoed bij aan uw doelstellingen en ambities en kunt u snel en flexibel inspelen op ontwikkelingen in de markt. Uw gebouwen moeten functioneel en flexibel aanpasbaar zijn, technisch op orde, veilig en energiezuinig én de juiste uitstraling hebben. Ook duurzaamheid speelt een steeds grotere rol bij vastgoedbeheer. Waarom zou u dit beheer zelf verzorgen als u dit kunt overlaten aan de specialist?

Meerjarig onderhoudsplannen

van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud kan voor u een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) opstellen. Een goede basis om kosten beter beheersbaar te maken, want met een MJOP stemmen we het onderhoudsbeleid af op de toekomst. Zo kunnen we de onderhoudskosten voor de komende jaren realistisch budgetteren en komt u niet voor verrassingen te staan.

Contract- management

Contractmanagement is een proces waarbij, op basis van verkregen input, getekende contracten en wijzigingen hierop, eenduidig worden vastgelegd, beheerd en bewaakt, teneinde volledige benutting van contracten te faciliteren en managementrapportages te genereren.

Storingen
24/7

Ook aan uw onroerend goed kunnen zich allerlei storingen voordoen. Zowel bouwkundig als installatie-technisch. Daarom hebben wij een 24/7 servicedienst. Op ons servicedesknummer krijgt u, ook buiten kantoortijden, een deskundige medewerker aan de lijn. Door het stellen van gerichte vragen analyseren wij het probleem om vervolgens de juiste vakmensen naar u toe te sturen.

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!

MEER OVER Van Vugt Vastgoedbeheer & onderhoud

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Nieuws

Verduurzamen

Als je toch onderhoud uitvoert, waarom dan niet direct op een manier die bijdraagt aan minder energieverbruik of materiaalgebruik. Een heel simpel voorbeeld is het plaatsen van zonnepanelen. Het is niet handig om deze eerst te plaatsen en één of twee jaar later de dakbedekking die er onder ligt te vervangen. Een integrale aanpak is dan wenselijk.

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!