Laden...

Storingen 24/7

Ook aan uw onroerend goed kunnen zich allerlei storingen voordoen. Zowel bouwkundig als installatie-technisch. Daarom hebben wij een 24/7 servicedienst. Op ons servicedesknummer krijgt u, ook buiten kantoortijden, een deskundige medewerker aan de lijn. Door het stellen van gerichte vragen analyseren wij het probleem om vervolgens de juiste vakmensen naar u toe te sturen. Zij zorgen er voor dat uw storing wordt opgelost of dat uw onroerend dusdanig beschermd is, dat meer schade wordt voorkomen. De volgende ochtend of direct na het weekeinde wordt er in overleg met u verder gewerkt aan een structurele oplossing van de calamiteit. Indien gewenst wordt er een offerte uitgebracht, waarmee u de verdere afwikkeling kunt regelen. 

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!