Laden...

Correctief onderhoud

Correctief onderhoud

Storingen verhelpen

Bij een storing wilt u dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Zo voorkomt u dat werkzaamheden langer stilvallen dan noodzakelijk en blijft de veiligheid gegarandeerd. Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud verzorgt snelle en deskundige reparaties bij storingen, selecteert geschikte uitvoerende partijen en herstelt schade aan gebouwen. Dat doen we overdag, maar ook buiten kantoortijden.

Wij selecteren geschikte uitvoerende partijen voor u. Dit doen we door offertes op te vragen en te beoordelen. Op basis hiervan geven we u advies. Is de opdracht verstrekt, dan zien we erop toe dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Uiteraard houden we hierbij de planning en de geleverde kwaliteit goed in de gaten.

Melding, opvolging, terugrapportage

Wanneer u met ons een onderhoudscontract aangaat, kunt u uw storing 24/7 melden bij onze service-dienst. Telefonisch of via het webportaal. De servicedesk zorgt voor een snelle opvolging van de melding.

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!