Laden...

Bouwkundige inspecties

Bouwkundige inspecties

 Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud zal bij elke opdracht gebouwen uitgebreid inventariseren en inspecteren. Zodat wij weten bij de uitvoering van het onderhoud wat de onderhoudsstatus van een pand is: onze dossiers geven inzicht in de geplande systematisch onderhoudsactiviteiten.

Via een quick scan krijgt u een globale indicatie van de onderhoudsstaat van uw onroerend goed. In een beknopte rapportage met foto’s beschrijven we de zichtbaar aanwezige bouwtechnische gebreken. Op basis hiervan kunnen we de nodige onderhoudswerkzaamheden voor u verzorgen.

Adviseren over het in conditie houden van vastgoed doen we ook. Strategisch vastgoedbeheer noemen we dat. Dat bestaat bij ons onder meer uit advies. Zo adviseren we in een vroeg stadium over de keuze van bijvoorbeeld onderhoudsarme materialen en over energieprestatiecontracten met het oog op duurzame oplossingen. In de meer jaren onderhoudscontracten leggen we ook gegarandeerde marktconforme prijsafspraken vast.

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!