Laden...

Technisch Vastgoedbeheer

Technisch Vastgoedbeheer

Met technisch vastgoedbeheer houdt u uw vastgoed voortdurend in topvorm. Zo draagt het vastgoed bij aan uw doelstellingen en ambities en kunt u snel en flexibel inspelen op ontwikkelingen in de markt. Uw gebouwen moeten functioneel en flexibel aanpasbaar zijn, technisch op orde, veilig en energiezuinig én de juiste uitstraling hebben. Ook duurzaamheid speelt een steeds grotere rol bij vastgoedbeheer. Waarom zou u dit beheer zelf verzorgen als u dit kunt overlaten aan de specialist? Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud verzorgt het professioneel en met veel kennis en vakbekwaamheid. Wanneer u dit aan van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud overlaat, kunt u erop vertrouwen dat uw vastgoed voldoet aan regelgeving, waardevast blijft, en goed onderhouden wordt. En natuurlijk dat wij storingen, klachten of problemen snel en adequaat oplossen. U kunt met ons een gebouwmanagementcontract aangaan, of een van onze (interim) gebouwmanagers inhuren. 

Verbinding van diensten

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud biedt u Preventief onderhoud, Correctief onderhoud, Planmatig onderhoud en Bouwkundig onderhoud op alle gebieden. Onderhoud zowel bouwkundig als installatietechnisch. Met technisch vastgoedbeheer maakt u de professionele verbinding tussen al deze diensten.

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!