Laden...

VAN VUGT VASTGOEDBEHEER & ONDERHOUD

Met jarenlange ervaring in de bouwwereld is van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud gespecialiseerd in technisch onderhoud en beheer van vastgoed voor wonen, werken, leren, winkelen en vrije tijd.  Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud zorgt ervoor dat uw vastgoed gedurende de gehele levenscyclus blijft beantwoorden aan uw verwachtingen. Van correctief (dagelijks) onderhoud (24/7), preventief onderhoud (contractmanagement) tot planmatig onderhoud.

Deskundig beheer en onderhoud is cruciaal voor zowel het gebouw als voor de medewerkers die er in werken. Een goed onderhouden pand draagt bij aan goede, aantrekkelijke en gezonde arbeidsomstandig-heden. Ook de belevingswaarde van het gebouw stijgt wanneer het in goede staat is. Het tijdig en goed uitvoeren van onderhoud zorgt bovendien voor minder kans op storingen tijdens het bedrijfsproces, en dat draagt weer bij aan een goede bedrijfsvoering.

Wij kunnen uw beheer en onderhoud volledig uit handen nemen en zorgen voor duurzaam vastgoed dat voldoet aan wet- en regelgeving, ondersteund door optimaal georganiseerde en uitgevoerde beheerprocessen met volledige informatie waarmee u gericht stuurt op functionaliteit, kwaliteit en financiën.

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud  als innovatieve beheer-, onderhoud- en serviceorganisatie vertaalt klantbehoefte in oplossingen die daadwerkelijk voordeel opleveren voor u als klant. Wij zorgen voor veilige gebouwen en gezonde gebruikers.

Samenwerken met van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is kiezen voor toegevoegde waarde:

  • één vast aanspreekpunt voor heel uw gebouw of vastgoedportefeuille;
  • 24/7 bereikbaarheid;
  • landelijke dekking;
  • uw gebouw in blijvende topconditie;
  • tevreden gebruikers;
  • minimaliseren onderhoudskosten;
  • focus op uw eigen primair proces.

Flexibel & enthousiast

Van Vugt vastgoedbeheer & onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen. Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!        

Helder en transparant

Onze kracht is om bouwplannen tot in perfectie uit te werken. Daarbij is van belang dat wij in de voorbereidingsfase samen met u alle wensen en kosten tegen elkaar afwegen en goed uitwerken.
Tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen is meestal lastig en brengen veel extra kosten met zich mee. Door onze manier van werken is een goed verloop van het bouwproces gegarandeerd.

24-uur service, landelijke dekking

van Vugt vastgoedbeheer &  onderhoud staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om calamiteiten op te lossen. U bent verzekerend van snelle en vakkundige hulp bij noodsituaties. Spoedreparaties worden meteen verricht, eventuele aanvullende werkzaamheden worden in overleg met u tijdens normale werktijden uitgevoerd. Storing? Bel 085-0402563

Van Vugt Vastgoedbeheer & -onderhoud is een enthousiast bedrijf, dat graag uw partner is bij projectmatige uitdagingen.
Of het nu gaat om onderhoud-, service- en/of renovatieprojecten, of om een geheel project van nieuwbouw tot verbouw. Wij staan voor u klaar!